Hufo – Biosuodattimen täytekappaleet

Veden biologiseen suodatukseen tarkoitetut Hufo-täytekappaleet saat kätevästi kauttamme. Saatavilla on kahta kokoa: Hufo 90 ja Hufo 120.

Käyttökohteita

Täytekappaleet soveltuvat niin jäteveden puhdistukseen kuin juomaveden käsittelyyn (elintarvikelaatuista muovia) sekä kaasunpesurien täytemateriaaliksi.

Saatavilla kahta kokoa

Hufo 90

Tarkoitettu korkeakuormitteisille jätevesille. Soveltuu erinomaisesti teollisuusjäteveden esikäsittelyyn, jossa leikataan 50-70 % tulevasta BOD-kuormasta, minkä jälkeen vesi jatkokäsitellään esim. aktiivilietelaitoksessa.

Hufo 120

Suunniteltu normaalikuormitteisille asumajätevesille. Laitos voidaan rakentaa yksi- tai kaksivaiheiseksi. Kaksivaiheisen laitoksen puhdistusteho on parhaimmillaan jopa 99 %.

Ominaisuudet

  • Suuri ominaispinta ja erittäin suuri tehollinen ominaispinta, joka on bakteerien käytettävissä
  • Hyvät virtausominaisuudet
  • Ei tukkeudu
  • Itseorientoituvuus – yli 90 % asettuu vaakasuoraan asentoon biosuodattimeen kaadettaessa
  • Luja rakenne
  • Mekaanisesti kestävä – suodatin voi olla jopa 8m korkea ilman lisätukia
  • Valmistettu polypropyleenistä, joka on biologisesti inerttiä ja kemiallisesti erittäin kestävää

Kaikki tuotteemme

Fixtec-tuotteiden maahantuonti ja jälleenmyynti

Fixtec-tuotteiden maahantuonti ja jälleenmyynti

Toimitamme laadukkaat pienpuhdistamot, kyläpuhdistamot sekä konttipuhdistamot avaimet käteen -periaatteella. Konsultoimme aina tarvekartoitusvaiheesta lähtien puhdistamoratkaisun toimitukseen ja asennukseen saakka.

Varaosat puhdistamoihin

Varaosat puhdistamoihin

Kauttamme saat varaosia puhdistamoihin, aina ilmanpuhaltimesta keskuskomponentteihin. Edustamme Vesimies ja Vesipoika-puhdistamoja, Bioclere-puhdistamoja ja huollamme vanhojen puhdistamojen biosuodattimet.

GRAF Sicker -imeytyskentät

GRAF Sicker -imeytyskentät

GRAFin valmistama Sicker-imeytystunneli on järjestelmä, joka on varta vasten suunniteltu sadevedelle mutta käy myös biologisesti puhdistetulle jätevedelle imeytykseen ja keräykseen.

Valitse ammattilainen – valitse Tekninen Palvelu Tomi Niemi


Ota yhteyttä